Полицията издаде важна информация, тъй като заподозрените маскирани убийци на

...
Полицията издаде важна информация, тъй като заподозрените маскирани убийци на
Коментари Харесай

Намушкване в Бристол: Голяма информация от полицията, тъй като заподозрените маскирани убийци са на свобода след смъртта на 16-годишно момче

Полицията издаде значима информация, защото обвинените маскирани убийци на 16-годишно момче остават на независимост в Бристол.

Вечерта на Свети Валентин, по-рано тази седмица, младеж беше намушкан до гибел в региона на Сейнт Филипс в Бристол. Въпреки оптималните старания на службите за незабавна помощ, които се пробваха да открият случая, той умря на място.

Полицията сподели, че е бил атакуван от двама лица, носещи маски, които по-късно са избягали от местопроизшествието и са на независимост, заяви BristolLive. Има засилено полицейско наличие в региона след ужасяващата офанзива и на днешна конференция началникът на командира на Бристол Марк Рънакърс сподели, че двамата обвинени остават на независимост.

Г-н Рънакърс също сподели на кореспонденти, че няма доказателства, че случаят е обвързван с сходен случай в Ноул Уест, където младежите Мейсън Рист и Макс Диксън бяха намушкани до гибел предишния месец, само че чиновниците проверяват дали това може да е обвързвано с други скоро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР