Полицията и Следственият комитет на Русия вече са се заинтересували

...
Полицията и Следственият комитет на Русия вече са се заинтересували
Коментари Харесай

Главната героиня в ученическата секс оргия с ВИДЕО сподели подробности

Полицията и Следственият комитет на Русия към този момент са се заинтересували от оповестения в мрежата клип с порнографско наличие с присъединяване на малолетни. Главната героиня в скандалното видео, на което деца вършат секс в съветския град Архангелск, показа детайлности за въпросната вечер. Ученичката описа, че с младежите дотогава тя не се е познавала.
По думите на 14-годишната, те са пили алкохол, само че не са употребявали никакви опиати.

По-рано в мрежата бе оповестено следващото интимно видео на малолетни . На фрагментите се вижда по какъв начин двойка младежи се уединяват в стая, с цел да вършат секс, само че приятелите им не им дават покой: молят за цигари и побутват двойката по време на акта.

По случая е стартирана инспекция от полицията в Архангелск. Проверява се и майката на момичето Анастасия.

Според версията на следствието, в нощта на 19 ноември 2017 година в апартамент на улица „ Беломорска флотилия “ в град Архангелск компания от малолетни са използвали алкохол. Намирайки се в алкохолно замайване, 14-годишен възпитаник и 15-годишна ученичка са встъпили непринудено в сексуален контакт. В инструкции интервал в жилището неидентифицирано лице благодарение на мобилен телефон без единодушието на малолетните за разпространяване в интернет е снимало материали с нецензурен темперамент, също по този начин е снимал и половите органи на ученичката.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР