Полицията и прокуратурата в Ловеч разследват убийство на 15-годишно момиче

...
Полицията и прокуратурата в Ловеч разследват убийство на 15-годишно момиче
Коментари Харесай

Деца откриха тяло на 15-годишно момиче в изоставена къща в Луковит

Полицията и прокуратурата в Ловеч проверяват ликвидиране на 15-годишно момиче в Луковит. Тялото на детето е било намерено от други деца в недостроена къща в квартал „ Изток ”

По неофициална, само че доказана информация по тялото на момичето са открити следи от принуждение. Има арестуван престъпно проявен, наркозависим мъж.

Появиха се фрагменти от охранителните камери в региона, на които се вижда блъскане сред момичето и арестувания 30-годишен мъж.

Момичето се е занимавало с милостиня. Подозира се, че е проституирало. Разследва се по какъв начин и за какво тя и арестуваният са се озовали в недостроената къща. Жертват е живеела единствено с татко си.

Непълнолетната е забелязана за последно от родственици в понеделник преди среднощ.

„ Детето излезе в 23.00 ч. Отишла е в едно заведение и по-късно се срещат. Започва битка сред двамата ”, описа Тошко Димчев, татко на убитата.

По тялото на момичето са открити следи от принуждение.

„ Той се бие и дрогира. Беше в пандиза за година. Да не го бяха пускали ”, споделя една от локалните жителки на квартала.

На фрагментите от охранителните камери се вижда по какъв начин в началото жертвата бяга от насилника, следва блъскане, след което той я взима на ръце и я вкарва в недостроена къща, където момичето беше открито мъртво. Хората от квартала желаят най-тежкото наказване, в случай че се потвърди виновността на арестувания.

Разследването по случая продължава.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР