Полицията и НАП нахлули в офисите на ЕМКО - в

...
Полицията и НАП нахлули в офисите на ЕМКО - в
Коментари Харесай

Илиян Василев: Собственик си, докато Пеевски и Борисов решат

Полицията и Национална агенция за приходите нахлули в офисите на ЕМКО - в неделя. Търсят да откраднат едни акции. На множеството не им пука, гледат сеир - Пеевски краде Цветан Василев. Това написа във Facebook някогашният дипломат в Русия Илиян Василев. В мълчанието на обществото и на работодателските организации се оглежда цялата прозаичност на прехода - през днешния ден не ни пука за мутренската власт, на следващия ден не ни пука за мутренските медии. И когато казусът опре до нас - към този момент никой няма да го интересува.

Аз видях случването на този модел в Русия, когато Путин реши, че няма да има пазарна стопанска система и неприкосновена благосъстоятелност. Там всичко частно е условно частно, до поискване от властта.
Този модел сега се насажда тук - притежател си до момента в който Пеевски и Борисов решат. Държавната благосъстоятелност ги устройва повече от това да имат сами активи и да ги развиват - трудоемко и рисковано е. А по този начин, като се лепнат за частна благосъстоятелност, изключително по този начин, която е подвластна от страната и " пей сърце ". Само да колекционират приходи, комисионни, изгоди - на вход и на излаз. Докато заблуждават народа, че държавната благосъстоятелност е негова, национална благосъстоятелност.

Министърът на стопанската система - въз основа на личните си показа - не на съд, и на една измислена комисия за лишаване на нелегално добито имущество - която не е глобила нито един олигарх - бизнес или политически, показа за незаконния темперамент на добитото от някой, изпраща полиция и Национална агенция за приходите, с цел да извземат акции - документ за благосъстоятелност. Просто министърът взема решение и към този момент нямате благосъстоятелност. Това е тъкмо както след девети септември.

И всички мълчат - институции, гражданско общество, десни, леви /нали пролетариата страда също/ партии.

Не познавам Василев, нито Пеевски - единствената причина, заради която отвръщам е тъй като тази отрова убива обществото и демокрацията ни. Защото ни научиха да си траем. Въпреки лозунгите - ние си траем.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР