Полицията и лекарите в Лом са хвърлени в шаш и

...
Полицията и лекарите в Лом са хвърлени в шаш и
Коментари Харесай

Лекари и полиция шокирани от находка в главата на ранено дете

Полицията и лекарите в Лом са хвърлени в шаш и суматоха, откакто разкрили непознато тяло в главата на дете, оповестява BulNews.bg.

На 2 февруари 14-годишно момче се разхождало с другари по улица „ Софийска “ в квартал „ Младеново “ на крайдунавското градче. На кръстовището с ул. „ Съгласие “ хлапето внезапно усетило парене под брадичката. Когато се прибрало по-късно вечерта в дома си, момчето забелязало кръв под брадичката си и споделило с майка си, само че не отишли в лечебно заведение.

На идващия ден към обяд детето още веднъж усетило болежка под брадата и този път дружно с майка си отишли в Спешния център в Лом. След обзор момчето е прието в болница. Лекарите открили, че под кожата на брадата му има непознато тяло с размер под един сантиметър, за произхода и типа, на което не могат да дадат изрично мнение. По гледище на родителите, детето е изписано и превозено от тях в МБАЛ " Д-р Стамен Илиев " в Монтана, където следва да му бъде направена интервенция.

Най-вероятно е да става въпрос за сачма или друга муниция за въздушно оръжие. Възможно е незнаен да е създал изстрел по децата или друга цел, само че след рикошет да е попаднала в брадата на детето.

Медиците подали сигнал в полицията за случая и е почнало следствие. Образувано е досъдебно произвеждане, споделиха от Министерство на вътрешните работи.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР