Полицията евакуира учителския състав и учениците18-годишен бивш ученик от руско

...
Полицията евакуира учителския състав и учениците18-годишен бивш ученик от руско
Коментари Харесай

18-годишен се самовзриви в руско православно училище

Полицията изтегля учителския състав и учениците

18-годишен някогашен възпитаник от съветско православно учебно заведение се самовзриви през днешния ден в постройката на манастирското приблизително образователно заведение. Пострадал е минимум още един младеж, заяви полицията, представена от Франс прес и съветски организации, съобщи Нова.

Атентаторът, употребявал самоделно взривно устройство, е умрял от загуба на кръв, осведоми ТАСС, като се базира на източник от органите на реда. Според правоохранителните органи атентатът е станал в православната класическа гимназия в съседство с женския манастир Введенски Владични в град Серпухов край Москва.

Полицията към този момент изтегля учителския състав и учениците. Данните за потърпевшите се прецизират. Анонимни полицейски източници, представени от ТАСС, РИА Новости и Интерфакс, оповестиха за 7 ранени. Задържан е мъж, влезнал в манастира преди детонацията.

Според известия в Телеграм, представени от електронния в. „ Лента ”, атентаторът възнамерявал да взриви устройството си по време на утринната молитва. Отначало седял на стъпалата край входа с мачете в ръце, а след гърмежа се опитал да изпълзи вътре в постройката, защото му били откъснати краката.

Устройството може да се е задействало инцидентно, допуска „ Лента ”.

Следственный комитет официально подтвердил, что на территории женского монастыря в Серпухове неизвестный подорвал взрывное устройство.
— 59.RU (@59ru)
 
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР