Полицията е задържала след тридневно издирване 48-годишен мъж, заподозрян за

...
Полицията е задържала след тридневно издирване 48-годишен мъж, заподозрян за
Коментари Харесай

Арестуваха заподозрян за убийството в Арман махала в Пловдив

Полицията е задържала след тридневно търсене 48-годишен мъж, обвинен за убийството в ромската " Арман махала " в Пловдив. Убитият е бил негов другар, с който се познавали отдавна, заяви Българска национална телевизия.

Припомняме, че в понеделник в махалата беше намерено тялото на мъж, който живеел в друго циганско гето в града. Появи се непотвърдена информация за прободни рани по натрупа и доста кръв към него.

На 19 против 20 февруари двамата седнали да се почерпят дружно с още няколко души. След съществено количество изпит алкохол се разразил спор за 20 лв., който прераснал в пердах. Причина за гибелта на жертвата е пронизване с кухненски нож в региона на корема, по данни на полицията в Пловдив.

Арестуваният за убийството е с невисок обществен статус. Завършил е 4 клас и има 22 регистрации за престъпни прояви, три пъти е осъждан, за последно - през 2002 година.

За осъщественото закононарушение ще му бъде повдигнато обвиняване за ликвидиране, за което законът планува отнемане от независимост от 10 до 20 години.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР