Полицията е задържала 29-годишен мъж, убил жестоко приятелката си с

...
Полицията е задържала 29-годишен мъж, убил жестоко приятелката си с
Коментари Харесай

Шокиращи разкрития за касапницата в София! Наркоман преби и кла гаджето си от ревност

Полицията е задържала 29-годишен мъж, умъртвил грубо приятелката си с железен кол и нож в столицата. Убийството е станало в петък вечерта в жилището, в който и двамата живеели, а най-вероятният претекстът е ревнивост, разкриха от прокуратурата, представена от Дарик.

Впоследствие мъжът оставил натрупа в жилището и отпътувал за морето. По пътя килърът качил момче на стоп, на което пък нанесъл побой.

В последна сметка в събота причинителят на жестокото закононарушение е арестуван от бургаската полиция в Созопол.

По информация на " 24 часа " жертвата е 29-годишна студентка, която е била удряна с железен стик по цялото тяло. Според изданието момичето е от Лом и е учило в Датския лицей в София.

Задържаният за убийството е приятелят на жертвата - също 29-годишен - Стефан Станев. Шефът на Софийската градска прокуратура Емилия Русинова заяви, че закононарушението е осъществено поради подозрения за невярност.

На 25 юни към 5.00 ч. обвиненият съзнателно умъртвил приятелката си, с която жевеел от 2-3 месеца. Убийството е осъществено по извънредно нечовечен метод, признаха от прокуратурата - с голям брой удари с железен стик и по-късно душене.

И както той самичък е споделил, " е забил нож във врата, с цел да спре страданията й ". С втори нож мъжът се е опитал да отреже главата на жертвата си.

Съседите са чули виковете на момичето. Малко по-късно обвиненият се е обадил на своя другарка, с която живял в предишното. После точно тя и нейният другар са алармирали за тежкото закононарушение.

Под предлог тя да го закара някъде, се качили дружно в неговия апартамент. Тогава тя попитала къде е новата му другарка, а той с жест й посочил, че я е заклал.

Тя обаче не му повярвала и той я завел в стаята, където била жертвата. Върху натрупа й, който е бил увит с одеяло, имало плюшена играчка, разкриха от прокуратурата.

Преди да си тръгне някогашната му другарка видяла двата ножа с кръвта по тях, макар че той се бил опитал да ги почисти. Тогава дамата се обадила на настоящето си гадже, който бил и другар на килъра и в този миг се намирал в провинцията.

Когато се прибрал, тримата си създали конферентна връзка с обвинения, пробвайки се да го убедят, да се съобщи.

Убиецът бил очевидно спокоен. Казал им, че ще върви на празненство, че желае да се види с щерка си от предходен брак и обяснил, че най-рано в понеделник ще се съобщи в полицията.

Още същата вечер обаче е тръгнал към морето. На стоп е качил момче и момиче, описа ръководителят на Софийска градска прокуратура Емилия Русинова.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР