Полицията е задържала извършителя на снощното нападение, при което 16-годишно

...
Полицията е задържала извършителя на снощното нападение, при което 16-годишно
Коментари Харесай

Има задържан след инцидента с намушкан младеж в София

Полицията е задържала причинителя на снощното нахлуване, при което 16-годишно момче беше намушкано с нож. Задържаният е също младо момче. Той е бил задържан в ранните часове тази заран.

Инцидентът стана към 21:30 ч. покрай някогашния хотел " Плиска " в София.

Пострадалият юноша е признат в тежко положение в детска противошокова зала в " Пирогов ". Още нощес момчето е претърпяло интервенция, оповестиха от лечебното заведение. Според информацията, предадена от болничното заведение, минути след 7.30 ч. тази заран, положението на момчето е нормализирано и сега то е настанено за лекуване и интензивно наблюдаване в детската реанимация на " Пирогов ".

" В 21.37 ч. получихме този сигнал през системата на 112. Веднага е ориентирана кола за спешна помощ, на 4-ата минута екипът е бил там. Установява се 16-годишно момче с две прободни рани в региона на гръдния панер, бил е в тежко положение. Веднага е превозен в детска противошокова зала на " Пирогов ", съобщи пред NOVA Катя Сунгарска, представител на Спешна помощ.

" Това се е случило в локалното на „ Плиска ”, на ъгъла с улица " Николай Коперник ". Не мога да потвърдя, че е бил намушкан с нож, може да е и някакъв различен предмет ", уточни още тя.

Причините за случая се обясняват. Според деца от квартала, има две вероятни версии за свадата - имало е спор за футболен мач или разногласието е бил поради момиче. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР