Полицията е реагирала светкавично и вече има задържани по случая

...
Полицията е реагирала светкавично и вече има задържани по случая
Коментари Харесай

Светкавична реакция по случая с бити от роми младежи в с. Победа, петима са в ареста

Полицията е реагирала стремително и към този момент има арестувани по случая с бити от роми младежи в с. Победа. Припомняме, че в обществените мрежи се появи клип, който демонстрира по какъв начин група роми пребиват две момчета. Случката е запечатана от камерите в центъра на селото. Мъжът, разгласил видеото и няколко фотоси към него, разяснява, че потърпевшите са си стояли напълно умерено на скамейка. Друг клип демонстрира пък по какъв начин едно от нападнатите момчета лежи на земята и ромите го бият и с последни сили съумява да избяга.

Сигналът за зародил спор в добричкото село Победа постъпил в полицията към 23 часа на 9 август. Веднага били изпратени полицейски екипи. Било изяснено, че при кавга сред поданици на селото са потърпевши двама млади мъже на 25 и на 23 години. След медицински обзор, те са освободени за домашно лекуване, без заплаха за живота.

В хода на осъществените оперативни дейности, в границите на които са били прегледани и записи от камери за видеонаблюдение, са открити и арестувани четиримата участници в сбиването - И.Д. /30 г./, К.Ц. /25 г./, Я.А. /18 г./ и 17-годишен юноша. Според първичните данни, причина за спора били неуредени персонални връзки сред И.Д. и потърпевшия 25-годишен мъж.

Образувана е кореспонденция и материалите са докладвани на Районна прокуратура – Добрич. Работа по случая не престават чиновници на добричкото Второ районно управление (на МВР).

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР