Полицията е разкрила 106 нарушения за седмица във Врачанско, съобщиха

...
Полицията е разкрила 106 нарушения за седмица във Врачанско, съобщиха
Коментари Харесай

​106 нарушения са разкрити за седмица във Врачанско

Полицията е разкрила 106 нарушавания за седмица във Врачанско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
За времето от 8 часа на 6 ноември до 8 часа в неделя в Козлодуй е извършена сложна полицейска интервенция за: попречване, секване и откриване на правонарушения, определяне и задържане на причинители на противоправни действия, търсене и изземване на предмети и движимости обект или средство за осъществяване на закононарушения, противопоставяне на противозаконния рандеман, превозване и предпазване на дървен материал, инспекции на нощни заведения, питейни заведения и заведения за хранене, за които има данни, че се посещават от малолетни лица. Проверени са 308 коли и 460 индивида. Констатирани са 106 нарушавания, за които са издадени 70 акта и 36 фиша.
​Акция е имало и в Оряхово, където за ден е извършена профилирана интервенция за противопоставяне на битовата престъпност в дребните обитаеми места, запазване на публичния ред и надзор на пътното придвижване. Проверени са 9 автомобила и 16 души. Констатирани са 5 нарушавания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР