Полицията е разбила бизнеса на неизвестни дилъри в Монтанско. Открито

...
Полицията е разбила бизнеса на неизвестни дилъри в Монтанско. Открито
Коментари Харесай

Удар на полицията в Монтана! Разбиха оранжерията и бизнеса на млади дилъри

Полицията е разрушила бизнеса на незнайни дилъри в Монтанско. Открито е огромно количество канабис в две коли и наркооранжерия, оповестиха от пресцентъра на МВР-Монтана.

Вчера в полицията е получен сигнал за случая. Ченгетата отишли на посочено място на земен път в местността Стокина бабка край село Долна Вереница. Там те разкрили два автомобила „ Хонда CR-V” с монтански регистрации. Справка посочила, че притежателите са двама младежи от регионалния град на 21 и 26 години.

На двете возила са осъществени претърсвания. Под предния похлупак на първия автомобил чиновниците на реда намерили бяла найлонова свивка, в която имало 2 елементи от зелено растение канабис с дължина 10 и 14 сантиметра и тегло от 21.2 грама.

Под прага на втория автомобил пък, сред предната и задната врата от дясната страна, били открити още 2 елементи от същото растение с размери 12.5 и 7.5 сантиметра, като общото им тегло било 18.4 грама.

Намерени били още 1.4 грама от дрогата, която била скрита под гумената стелка на предната дясна седалка. Там служителите на реда се натъкнали и на саморъчно изработен нож вид „ мачете “.

Същата нощ сред 23.40 и 1.35 часа е осъществен оглед и друга околност – Чукаро край същото село, до която се стига по отъпкана пътека настрана от земен път. Там, измежду шубраци и дървета, били открити 7 засадени зелени храста канабис. Дължината на листната им маса била от 1.40 до 2.10 метра, а тежестта - към 12 кг.

На към 50 метра от храстите в гориста околност имало подслон, изработен от картон и наследник полиетиленов найлон. Около него са открити 5 чифта черни гумени ръкавици и опаковки от питиета.

Под найлона пък е открита картонена структура, състояща се от две елементи, като на всяка имало завързани по дължина платнени връзки, наподобяващи шир, на които висели общо 20 растения канабис с друга дължина и общо 180 съцветия. Теглото на изсушената към този момент дрога било 4.5 кг.

Полицията търси кой е завъдил и скрил опиатите. По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР