Полицията е пресякла 7 нарушения при три спецакции във Врачанско,

...
Полицията е пресякла 7 нарушения при три спецакции във Врачанско,
Коментари Харесай

7 нарушения са пресечени при акции във Врачанско

Полицията е пресякла 7 нарушавания при три спецакции във Врачанско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера за времето от 5 до 9 часа в Козлодуй е извършена профилирана полицейска интервенция. Проверени са 25 коли и 30 лица. Установени са 3 нарушавания.
Акция е имало и в Оряхово за противопоставяне на битовата престъпност в дребните обитаеми места, запазване на публичния ред и надзор на пътното придвижване. Проверени са 12 МПС и 23 лица. Констатирано е едно пътно нарушаване.
На 18.02.2018г., за времето от 08.00ч. до 17.00ч. на територията на РУ-Роман е извършена профилирана полицейска интервенция за: определяне на малолетни и малолетни лица в и към увеселителни питейни заведения, инспекции за съществуване на артикули без акцизен бандерол, повишение възприятието за сигурност на жителите, противопоставяне на битовата престъпност, превантивни ограничения против закононарушения от всевъзможен тип. Проверени са 10 лица, 6 МПС, 2 питейни заведения. Установени са 3 нарушавания.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР