Полицията е получила съобщение, че в града се движи танк.

...
Полицията е получила съобщение, че в града се движи танк.
Коментари Харесай

Уникално зрелище: Мъж подкара руски танк и "превзе" града си

Полицията е получила известие, че в града се движи танк. Пристигналият патрул разкрил руски танк, а до него се намирали двама мъже. Както се изяснило по-късно, единият от тях го е управлявал, а другият се е возил като пасажер, като в същото време са били пияни, оповестиха от пресслужбата на органите на реда.



Оказало се, че машината, принадлежаща на някогашен боен е била превозена от едно място до друго на ремарке, само че то се е развалило. 49-годишният поляк бил акредитиран от шефовете си единствено да смъкна танка от ремаркето, само че той решил да се повози с него из града, взимайки със себе си дори и пасажер за компания. Явно преди този момент, обаче и двамата изпили съществено количество алкохол.



По-късно служителите на реда разбрали, че лидерът на танка няма право да ръководи този вид транспортно средство, както и че то няма застраховка. Заради лекомислената си постъпка, която е основала причина за случай, полякът е застрашен от до осем години затвор, а за шофирането в нетрезво положение - още две години.



Танкът прокиснал до 5 часа сутринта на мястото, където бил открит от служителите на реда, а по-късно с помощта на някогашен боец още веднъж бил претрупан на транспортиращата го машина.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР