Полицията е изпълнител и трябва да си изпълнява задълженията да

...
Полицията е изпълнител и трябва да си изпълнява задълженията да
Коментари Харесай

Хора около Мая Манолова за протеста: СДВР ни заплашва, чуваме слухове, че ще бутат палатките

Полицията е реализатор и би трябвало да си извършва отговорностите да охранява митинга. Откровена лъжа е, че връзката с митинга е затруднена. Нека властимащите да спрат да изпращат провокатори да ни разединяват – за случката и ареста на Петър Кърджилов имаме поради. Това споделиха представители на хората, блокирали " Орлов мост ".
По думите на един от събралите се на спонтанния орган, имало шеф от Столична дирекция на вътрешните работи, който ги предупреждавал, че служителите на реда били изнервени. В по-голямата си част служителите на реда ни поддържат. Единствените хора, с които ще беседваме, са Бойко Борисов, Иван Гешев и Емил Кошлуков. Нека да дойдат дотук, ще ги ескортираме до Народното събрание, до прокуратурата и да си входират оставките, добави той, като се показа за член на " Изправи се.бг ”, учредената от Мая Манолова платформа.
Ще споделяме със Столична дирекция на вътрешните работи единствено в наличието на медии, тъй като обществеността би трябвало да бъде осведомена по метод, по който нещата се случват, акцентира той. А Димитър Делчев от ДБГ съобщи, че " усещаме по какъв начин госпожа Фандъкова се готви да се трансформира в бухалка против митинга "., тъй като на " Орлов мост " пристигнали коли на Общинска полиция. " Стига опити за провокации ", добави Делчев, който също стои зад Мая Манолова още от акцията ѝ за кмет на София. Друг от хората на брифинга показа, че чували, че Столична дирекция на вътрешните работи щели да дойдат в късния следобяд да договарят и че има клюки за готвено " силово избутване " на палатките на " Орлов мост " и пред Министерския съвет.
С тях беше и съдружие " Боец " в лицето на ръководителя му Георги Георгиев. Георгиев съобщи, че всичко протичащо се е по виновност на Бойко Борисов и Иван Гешев. Той посочи, че към този момент на Кърджилов не е повдигнато обвиняване, а отбраната му е поета от юрист Александър Кашъмов.
" Обявено е гражданско непокорство и то ще завърши щом Борисов и Гешев си подадат оставките, и Кошлуков, естествено ", акцентира представилият се като член на „ Изправи се.бг ”.
Основата на гражданския митинг не желае длъжностен кабинет на Румен Радев с присъединяване на Мая Манолова, сподели различен човек, който съобщи, че жителите не разрешават митингът да бъде лишен от партийци. Има политически партии, участващи в организацията на митинга, само че те не са лицето на митинга, по думите му. Искаме да има явен политически мандат на служебното държавно управление, с явен проект за промени и организация на изборите, добави говорещият.
ВИДЕО от брифинга ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР