Полицията e арестувала сина на крупен предприемач от Пловдивско. Вчера

...
Полицията e арестувала сина на крупен предприемач от Пловдивско. Вчера
Коментари Харесай

Арестуваха сина на крупен предприемач, отказал проби пред КАТ

Полицията e арестувала сина на огромен бизнесмен от Пловдивско. Вчера в първомайския квартал " Дебър " пътни чиновници на реда спрели за инспекция лек автомобил Mercedes. Оказало се, че зад кормилото е Борислав Минев - наследник на притежател на компания за млечни артикули, заяви районното издание " Марица ".

Минев е бил спрян от пътните служители на реда в петък за рутинна инспекция, управлявайки кола със затъмнени стъкла. След това последвала инспекция. Оказало се, че книжката му е била отнета преди месец поради административни нарушавания в Чирпан. Полицаите настояли да го ревизират за опиати, само че той изрично отказал. Заявил, че няма да даде и кръвна проба. Заради отводите бил откаран в полицейското ръководство в Първомай и задържан за 24 часа.

Случаят е докладван на прокуратурата.

Името на Борислав Минев влезе в престъпните летописи преди шест години, напомня TrafficNews, когато началникът на локалното районно ръководство в Първомай – Васил Налбантов бе упрекнат, че е разпъвал чадър над престъпно проявени лица и е прикривал закононарушения. От прокуратурата тогава оповестиха, че Минев-младши е блъснал жена в Първомай, само че по-късно като лидер е посочен различен човек. За признателност полицейският началник се сдобил със безценен автомобил. Тогава бащата, притежател на " Бор Чвор ", изрично отхвърли обвиняванията.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР