Полицията бе вдигната на крак по време на циганска сватба

...
Полицията бе вдигната на крак по време на циганска сватба
Коментари Харесай

Ром рани с резачка леля си на циганска сватба в Смолян

Полицията бе вдигната на крайник по време на циганска женитба в Смолян. Мелето станало по здрач на 1-ви юни.  
Срещу 38-годишния Х. Р. е стартирано бързо произвеждане за това, че на 01.06.2019г., към 19.00 часа в гр.Смолян, на ул. " Младост ", е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, които по своето наличие се отличават с изключителна смелост, оповестиха от полицията. И допълниха, че употребявайки моторен трион е ранил 43-годишна жена.
Цялата ромска махала били на сватбата. Докато ядат и пият, столът на един от ромите се счупил и той паднал. В другия завършек на масата решили, че някой го бие и хукнали да го „ пазят “ с юмруци и ритници.
Пияното меле се разраснало дотам, че 38-годишния Х.Р., с цел да се отбранява, запалил резачка. Въртял се в кръг с нея, с цел да не го атакуван от никоя страна, обаче закачил с острието краката на 43-годишната си вуйна. Порязал я на двата крайници.
Мъжът отправял псувни и хули. Пострадалата е превозена в МБАЛ " доктор Братан Шукеров " АД гр.Смолян, където ѝ е оказана здравна помощ, след което е освободена. " Задържани са четирима възрастни и един малолетен за 24 часа, като против мъжа с триона е формирано бързо произвеждане за безчинство ", изясни ст. комисар Николай Димов – началник на ОД на Министерство на вътрешните работи в Смолян.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР