Полицията арестува трима от Велинград, заподозрени за кражби от офиси,

...
Полицията арестува трима от Велинград, заподозрени за кражби от офиси,
Коментари Харесай

Арестуваха трима, заподозрени за кражби във Велинград

Полицията арестува трима от Велинград, обвинени за обири от офиси, автосервизи и автоморги. Арестувани са двама братя на 19 и на 20 година от велинградския квартал " Анезица " и техен 20-годишен съизвършител, гражданин на септемврийското село Семчиново. И тримата са с голям брой криминалистични прояви, осъждани са, като с най-вече присъди се оказал единият от братята, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.
Всички случаи по следствието са докладвани на Окръжната прокуратура в Пазарджик. Първоначалният им арест е продължен до 72 часа.
Разследването против тях почнало още в края на месец ноември. На 4 декември вечерта 63-годишна жена от Батак алармирала, че на кръстовище при опит да отключи паркирания си автомобил била нападната от двама непознати. Единият издърпал дамската й чанта с персонални документи, сумата от над 400 лв. и ключове. Нападателите избягали.
Няколко часа по-късно бил подаден сигнал от охранителна компания, че е разрушен офисът им във Велинград. Полицаите открили, че е открадната каса с наличните пари от оборота. Криминалистите засекли причинителите, които, с цел да избягат от служителите на реда, захвърлили непокътната металната каса в дере и се укрили.
Всички случаи по следствието са докладвани на Окръжната прокуратура в Пазарджик. Полицаите ревизират дали те са крадците в православен храм, намиращ се в единия от кварталите на курорта.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР