Полицията арестува 56-годишен мъж за блудство с 10-годишно момиче в

...
Полицията арестува 56-годишен мъж за блудство с 10-годишно момиче в
Коментари Харесай

Арестуваха 56-годишен тракторист за блудство с 10-годишно момиче

Полицията арестува 56-годишен мъж за блудничество с 10-годишно момиче в Горна Оряховица. Сигналът до полицията е от родителите на детето. Според информация на обвиняването 56-годишния Станимир Ненков от лясковското село Козаревец е направил блудствени дейности, оповестяват от Нова телевизия.
„ Данните са задоволителни, че обвиненото лице е направило престъплението”, съобщи Тодор Баланов – наблюдаващ прокурор.

Освен за блудството над 10-годишното момиче трактористът е признал за полово посягане и над още едно дете. „ Предстои да бъдат разпитани лица, потърпевши от закононарушението, които са малолетни и следва да бъде направена смяна в квалификацията на обвиняването в по-тежка”, сподели Баланов.

Затова Районната прокуратура изиска най-тежката мярка – „ непрекъснат арест” за тракториста. В петък съдът в Горна Оряховица реши точно това. Задържаният мъж от село Козаревец отхвърли коментар. Адвокатът му също отхвърли коментар.

„ Не може да се пренебрегне и фактът, че арестуваното лице прави цялостни признания, а и насочва към други действия във времето за повече от едно лице”, уточни Тодор Баланов.
Родителите на момичето не пожелаха да приказват по тематиката. Задържания е работил в локалната кооперация, а нейният ръководител не можеше да повярва на обвиняването. „ Много сме учудени. Никога не сме допускали такова нещо. Пиеше, имаше алкохолни пристрастености, само че в работата си беше добър. Поддържаше си трактора”, разяснява Георгина Недева.

Мъжът е разграничен от 10 години със брачната половинка си. Живял е до неотдавна на фамилни начала, само че още веднъж е самичък. Обвинението има данни, че мъжът е правел и записи с телефона си. Ако преквалифицираното обвиняване за посягане над повече от едно дете се потвърди, мъжа го грози затвор от 5 до 20 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР