Полицията арестува 28-годишна учителка по английски език от училище в

...
Полицията арестува 28-годишна учителка по английски език от училище в
Коментари Харесай

Палави учителки спретнали парти с ученици, стигнало се до оргия

Полицията арестува 28-годишна учителка по британски език от учебно заведение в американския щат Южна Каролина по съмнение, че е правила секс със своите студенти, оповестява DailyStar.
Бритни Уетцел споделяла със своите студенти нейните мечти. Когато един от учениците приключил учебно заведение, тя влезнала в интимна връзка с него. Освен това се приема, че е провела празненство за трима гимназисти, където учениците пили алкохол, след което учителката правила секс с двама от тях. Бритни обаче споделила на един от сътрудниците си за случая и по този начин информацията стигнала до шефа на учебното заведение. След като полицията задържала учителката, след претършуване на смарт телефона й, намерила в историята на търсачката въпроса: "Могат ли учителите да си навлекат тягост, задето са спали с някогашни възпитаници ".
Според известия в медиите на празненството, по време на което се счита, че е осъществена оргия, имало и различен преподавател. 23-годишната Акин Андрюс признава, че също е давала на младежите алкохол, след което тя и нейните възпитаници намерили колежката й Бритни в леглото с двама възпитаници. Един от учениците споделил на полицията, че видял Акин Андрюс да се целува с различен школник, само че всички обвинени отхвърлят. Бритни е упрекната в полов тормоз и предложение на алкохол на малолетни.
Трябва да се означи, че учениците, които са обвинени за секс с учителката, към този момент са навършили 18 години, само че според държавния закон на учителите е неразрешено да влизат в съкровен контакт с школници от всяка възраст.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР