Полиция влезе в детска градина Щастливо детство в Благоевград и

...
Полиция влезе в детска градина Щастливо детство в Благоевград и
Коментари Харесай

Полиция влезе в детска градина Щастливо детство в Благоевград, започва разследване на насилие над дете! Спешна реакция на кмета Илко Стоянов

Полиция влезе в детска градина " Щастливо детство " в Благоевград и стартира следствие на брутално принуждение над дете, запечатано във видео на благоевградчанин.

На фрагментите, както съобщихме нощес, се вижда служителка на детската градина в квартал " Орлова чука ",която бута, влачи и бие безмилостно с плесници дете на към 3 години. Кадрите са потресаващи, чува се по какъв начин детето пищи, а побойничката не стопира да го " назидава " със серия шамари.

Полицията стартира разпити на работещите в детското заведение, което се намира в кв. Орлова чука. Вмомента в градината има заседание по тематиката, разбра " Струма ком ", както и е планувана изключителна родителска среща.

Това, което обявиха сбито от детското заведение е, че върви следствие и нямат право да вършат коментар, само че настояват, че тази, която безмилостно матретира детето от Първа група, е лелка в градината. Нервната възпитателка е набила детето, тъй като желало да отиде при сестра си в другата група. Страшна детска виновност,заслужаваща сходно принуждение. Потресаващо държание на работещ с деца.

" Назначена е инспекция по случая, знаете моето отношение към децата, постоянно съм казвал, че те са най-голямото ни благосъстояние и по тази причина вт ози случай съм праволинеен , безапелационен е кметът на Благоевград Илко Стоянов, който незнабавно е бил известен и се е разпоредил още през днешния ден възпитателката да бъде освободена от работа. И тя е уволнена при започване на работния ден
Не е изключено директорката на детското заведение също да понесе отговорност. Следим тематиката.

Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР