Полиция, пожарна, НСО, Община и организатори се събират в началото

...
Полиция, пожарна, НСО, Община и организатори се събират в началото
Коментари Харесай

Шефът на ОД МВР загатна за предстоящи огромни затруднения за всички хора в Пловдив

Полиция, пожарна, НСО, Община и уредници се събират при започване на идната седмица, с цел да обсъдят организацията по реда и сигурността за разкриване на Европейска столица на културата, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg.  Това съобщи шефът на пловдивската полиция старши комисар Атанас Илков. Начело на щаба за тази организация е самият Илков.  

" Това единствено по себе си е събитие, което ще притегли хиляди хора и коли в Пловдив. Всичко ще докара до големи компликации в придвижването ", разяснява той. По думите му  сега се основава организация на придвижването - тя се изготвя от Общината, а от полицията би трябвало да я одобрят.  

" Няма по какъв начин да затвориш главен бул. и да не направиш опция. При всеки случай пловдивчани би трябвало да се въоръжат с повече самообладание и всички ние да го изживеем като дискомфорт ", безапелационен бе Илков. 

Що се отнася до участниците и гарантиране сигурността, живота и здравето им в зимния 12 януари, то шефът на полицията съобщи: " Аз нито нито построявам кули, нито мога да управлявам снеговалежа и температурите. Ние осигуряваме публичния ред и сигурност ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР