полиция поиска от Пентагона да удължи защитата на Конгреса на

...
полиция поиска от Пентагона да удължи защитата на Конгреса на
Коментари Харесай

Поискаха защитата на Конгреса в Капитолия да остане до май

полиция изиска от Пентагона да удължи отбраната на Конгреса на Националната армия за още два месеца. Това заяви представител на американските управляващи, осведоми ТАСС. Военнослужещите, които бяха ситуирани след безредиците на 6-ти януари от поддръжници на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, изтичат на 12-ти март. Според събеседника на организацията, военното ведомство е получило искане и най-вероятно ще го утвърди. Капитолийската полиция съобщи, че е получила информация за подготовката на избрана въоръжена група на 4-ти март, която щяла да направи опит за пробив на територията на Конгреса на Съединени американски щати.
Притесненията са свързани с обстоятелството, че до 1933 година в това число, встъпването в служба на президента се е състояло на този ден . На този декор имаше по-ранни оферти, които не са съгласни с резултатите от изборите, още веднъж да се съберат в постройката на Конгреса на Съединени американски щати. В същото време в оповестен бюлетин на Федералното бюро за следствие и Министерството на вътрешната сигурност се споделя, че поддръжниците на някогашния президент обмислят да провеждат протест на 20-ти май , когато Тръмп сякаш се връща на власт.
 Съмнения за нова опасност от протест в Капитолия Съмнения за нова опасност от протест в Капитолия
Американските управляващи предизвестиха депутатите за възможна опасност за Капитолия през днешния ден, 4-ти март. Това наложи засилени ограничения за сигурнос...
Припомняме, че поддръжниците на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, които се събраха във Вашингтон на 6-ти януари за многохилядна проява в негова поддръжка, се втурнаха в Конгреса, пробвайки се да попречат на утвърждението на резултатите от президентските избори, провели се на 3-ти ноември и извоювани от демократа Джо Байдън.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР