Полиция отцепи част от столичната ул. „Алабин“ заради мъж, заплашващ

...
Полиция отцепи част от столичната ул. „Алабин“ заради мъж, заплашващ
Коментари Харесай

Първи СНИМКИ и ВИДЕО от екшъна с въоръжен мъж на столичната улица "Алабин"

Полиция отдели част от столичната ул. „ Алабин “ поради мъж, заплашващ да се нарани с нож, съобщи БГНЕС. Около 08.00 ч. в Министерство на вътрешните работи е получен сигнал за мъж, който желае да се самонарани с нож и се е укрил в помещение на трафопост. На мястото има полицейски коли и кола за спешна помощ.

Отцепен е секторът от бул. „ Княз Борис I “ до спирката на трамвая пред постройката на БСК. Не се позволяват пешеходци, а трамваите краткотрайно са спрени.

По-късно стана ясно, че психичноболният мъж, който се беше барикадирал в трафопост в региона на столичната улица " Алабин ", е бил арестуван от полицията. Районът беше отцепен, а улицата остава затворена за коли, добавя БНР.

Психично болният мъж излезе самичък от мястото, където престоя близо два часа, и влезе в полицейския автомобил, който беше спрял на метри от него. Преди това момчето хвърли ножа, с който заплашваше, че ще се самонарани. Въпреки това към момента затворена за коли е улица " Алабин " от Съдебната палата до площад " Македония ". Полицията продължава да прави огледи на мястото.








Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР