Полиция и прокуратура са влезли в Съюза на българските журналисти,

...
Полиция и прокуратура са влезли в Съюза на българските журналисти,
Коментари Харесай

Полиция и прокуратура влязоха в Съюза на българските журналисти

Полиция и прокуратура са влезнали в Съюза на българските публицисти, с цел да ревизират Общото заседание на Съюз на българските журналисти, сигнализира журналистът Анна Заркова.

" Пратиха полиция в Съюза на българските публицисти. Щяла да ревизира журналистическото общо заседание, което се състоя преди няколко дни.

Това е неприятна вест за българската народна власт, несъмнено. Но е добра за съюза на публицистите. Щом го преследват с полиция, значи е жив!

Съюз на българските журналисти беше в кома, изглеждаше мъртъв с години - един път смълчан, легнал и нищожен, различен път обезкръвяван, ограбван и изнасилван...Но се раздвижи в последно време и към този момент го бият - затова го има, някому пречи, а на мнозина е необходим.

То същото важи за публицистиката. Нищо, че огромна част от нея спи или кълве в този момент в кокошарника при мисирките. "



В същото време фармацевти и медици оповестяват, че освен на рафтовете им, а и в складовете липсват медикаменти като избрани витамини, противогрипни, антибиотици и ваксини, които се употребяват за домашно лекуване. Така, на процедура, домашното лекуване без медикаменти става невероятно в домашния условия, а въпреки това лечебните заведения занапред са претъпкани, написа Стоян Тончев от " Либерта ", разяснявайки тематиката.

В схемата може да има и прикрит план – да си наложително признат в лечебно заведение с диагноза COVID-19, с цел да върви клиничната пътека за този вирус.

Разбира се, здравето на жителите не е с приоритет за полиция и прокуратура. Нито несъответстващото положение на българския министър-председател, който сътвори здравен апокалипсис. Държавното обвиняване е концентрирано върху тормоз над публицистите, минимум, с цел да ги респектира какви да ги приказват и пишат.

При проблема Съюз на българските журналисти има и нещо други любопитно - има имотчета. И на морето. И в центъра на столицата. А мафията е хвърлила око на тях, изключително върху неоткраднатите към момента от нея - мафията с държавни подкрепи, морски почивни бази, отбелязва още Тончев.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР