Полицейското управление в Приморско е с нов началник от броени

...
Полицейското управление в Приморско е с нов началник от броени
Коментари Харесай

Красивата Яна Узунова вече не е шефка на полицията в Приморско

Полицейското ръководство в Приморско е с нов шеф от броени дни. Иван Малинов поема поста, откакто красивата Яна Узунова бе назначена за началник на новото антикорупционно звено в ОДМВР-Бургас, оповестява "Флагман ", цитирайки собствен източник.

Малинов е дълготраен кадър на бургаската регионална дирекция на Министерство на вътрешните работи с потвърдена експертност. Той бе шеф на група за противопоставяне на незаконното лишаване на МПС към Отдел „ Криминална полиция “.

Неговият екип е работил по най-големите удари на полицията против автоджамбазите в Бургаска област. В момента Малинов е основен контрольор и шеф на районно управление (на МВР) Приморско.

След промяната на именития шеф Галин Згуров през 2016 година неговото място се оказа много горещо. Веднага след Згуров краткотрайно бе назначен заместникът му Живко Добрев.

След него ръководството пое Калин Стоянов, който е дълготраен кадър на Икономическа полиция и битка с проведената престъпност. След това отпред на районно управление (на МВР) Приморско застана основен контрольор Яна Узунова, която е нараснала в началник на новото антикорупционно звено в ОДМВР-Бургас.

Узунова е квалифициран лекар по национална сигурност и потвърден кадър на бургаската полиция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР