Полицейското управление на Сарасота в момента води наказателно разследване по

...
Полицейското управление на Сарасота в момента води наказателно разследване по
Коментари Харесай

Демократите призовават за оставката на председателя на Републиканската партия на Флорида Кристиан Зиглър на фона на обвиненията в сексуални изнасилвания

Полицейското ръководство на Сарасота сега води наказателно следствие по обвинявания в полово обезчестяване против ръководителя на Републиканската партия на Флорида Кристиан Зиглър.

Към четвъртък полицията удостовери, че следователите към момента не са повдигнали обвинявания на Ziegler в никакви закононарушения.

Полицията разгласява мощно редактиран отчет, скриващ детайлности за обвиняванията, само че потвърждавайки, че включва обвинявания в обезчестяване против Зиглер.

Жалбата е подадена на 4 октомври и в нея се показва, че хипотетичното полово принуждение е станало в дома на жена в Сарасота на 2 октомври, съгласно отчета. Сред думите, които не са редактирани в отчета, са „ обезчестяване “ и „ тъжба за полово принуждение “.

Председателят на Републиканската партия на Флорида Кристиан Зиглер е обект на престъпно следствие за полово принуждение. (Пол Хенеси /SOPA Images/LightRocket посредством Getty Images/File)

По-рано в четвъртък, юристът на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР