Полицейското присъствие в Ботевград остава засилено. Вчера полицията намери взривни

...
Полицейското присъствие в Ботевград остава засилено. Вчера полицията намери взривни
Коментари Харесай

Полицейското присъствие в Ботевград остава засилено след убийството на Пелов


Полицейското наличие в Ботевград остава засилено. Вчера полицията откри взривни субстанции в жилищен блок и се наложи да бъдат евакуирани живущите в него. По публични информация на Министерство на вътрешните работи има връзка сред убийството на избягалия пандизчия Пелов и претърсванията, които бяха направени в жилищната постройка.

От месец Министерство на вътрешните работи е имало оперативна информация, че избягалият пандизчия Владимир Пелов е в региона на Ботевград. Това заяви шефът на регионалната полиция - София Георги Григоров. На ден Министерство на вътрешните работи е получавало по 10-15 сигнала за беглеца и ги е проверявало, само че без резултат. 

Пелов е бил с изменен външен тип - пуснал си е брада и е ходил с шапка и качулка, обясниха проверяващите. Това обаче се схванало едвам нощес. Министерство на вътрешните работи не знае къде се е укривал Пелов. Според Григоров той е стигал до града, движейки се по коритото на реката, което било обрасло с гъста растителност.

Основна версия за стрелбата е неуредени финансови връзки сред Пелов и Марио Панчев-Дебелия. Преки очевидци на престрелката няма, камери също. Единственият свидетел е Панчев, само че той е в тежко положение в Пирогов и не може да бъде разпитван. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР