Полицейско куче откри тялото на изчезналата преди седмица в Испания

...
Полицейско куче откри тялото на изчезналата преди седмица в Испания
Коментари Харесай

Полицейско куче откри мъртва бившата скиорка Бланка Фернандес Очоа

Полицейско куче откри тялото на изчезналата преди седмица в Испания някогашна скиорка и олимпийска медалистка Бланка Фернандес Очоа, заяви АВС. Това е станало към 13 ч. локално време през днешния ден (14 ч. българско време), като организация ЕФЕ удостовери, че става дума точно за някогашната спортистка, предава " Канал 3 ".

За последно 56-годишната Бланка е била забелязана жива на 24 август в Аравака, Мадрид. 5 дни по-късно нейното семейство, посредством щерка й Оливия Фреснеда, разгласи за изгубването й. Оттогава стартира търсене, в което участваха стотици служители на реда и доброволци.

Трупът на Бланка Фернандес Очоа е открит в регион край Мадрид, където локален човек заяви, че я е виждал на 24 август. Именно с помощта на неговия сигнал търсенето се концентрира в този регион.

Миналата неделя братът на Бланка - Луис, намерил нейния Мерцедес А-класа на паркинг в парка Лас Деесас. Тъй като сестра му обичала да излиза на екскурзии без мобилен телефон, роднините се разтревожили за възможен случай, при който тя не е съумяла да повика помощ. Другата версия бе, че Бланка Фернандес Очоа сама е поискала да изчезне. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР