Полицейският служител, който пострада при катастрофата между служители на реда

...
Полицейският служител, който пострада при катастрофата между служители на реда
Коментари Харесай

Болница Св. Анна: Полицаят е в медикаментозна кома, с тежко увреждане на мозъка

Полицейският чиновник, който пострада при злополуката сред чиновници на реда и незаконни мигранти в София, е с тежко увреждане на мозъка, в медикаментозна кома и на апаратна вентилация. Това оповестиха на ексклузивен брифинг от лечебното заведение, съобщи БГНЕС.

Междувременно основният секретар на Министерство на вътрешните работи и заместникът му подадоха оставки, обявявайки се, че са нужни законодателни промени, които да подсигуряват сигурността на служителите на реда и упорстват за тежки санкции, свързани с закононарушения като каналджийство и трафик на хора.

Полицаят е с тежка черепно-мозъчна контузия, със съществено увреждане на мозъка. Следващите дни ще са сериозни за живота му, съобщи шефът на УМБАЛ " Св. Анна " доктор Славчо Близнаков.

Той е със счупени кости на черепа, с огромен вътрешномозъчен хематом. Извършена му е операци от екипа на доктор Стефан Николов, хирург, шеф на Клиника по неврохирургия.

За него е направено всичко, което е по силите на българската медицина, увери доктор Близнаков.

В болница " Св. Анна " са настанени още водачът на буса и трима от мигрантите. Те са в доста по-добро положение.

Заради тежкото положение на униформания е извикан и националният съветник по неврохирургия у нас проф. доктор Николай Габровски. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР