Полицейските власти в градчето Алканадре в испанската провинция Ла Риоха

...
Полицейските власти в градчето Алканадре в испанската провинция Ла Риоха
Коментари Харесай

Български шофьор изуми испански полицаи, след като им счупи дрегера

Полицейските управляващи в градчето Алканадре в испанската провинция Ла Риоха са почнали следствие против 37-годишен български жител, който бил засечен да ръководи транспортното си средство, като тестът му за алкохол е била цели шест пъти над допустимите стойности. Освен това той не е имал и удостоверение за ръководство на МПС, открила още инспекцията.

Пътните управляващи спрели мъжа за инспекция, защото придвижванията на автомобила по техните думи били особени и странни. Още по време на инспекцията чиновниците открили, че нарушителят е под сериозното въздействие на алкохол и бил неотложно изведен от автомобила си и арестуван.

75-годишен мъж се качи пийнал зад кормилото и провокира злополука

След това било открито, че арестуваният в никакъв случай не е имал шофьорска брошура, а за похлупак дрегерът отчел 1,04 промила алкохол в кръвта му при позволена граница до 0,15.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Ако бъде потвърдена виновността му, българинът го грози затвор сред три и шест месеца или полагане на общественополезен труд сред един и три месеца, осведоми "La Vanguardia ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР