Полицейските власти в Барселона са задържали 51-годишен мъж от Гана,

...
Полицейските власти в Барселона са задържали 51-годишен мъж от Гана,
Коментари Харесай

Мигрант изнасили две сестри на 6 и 9 годинки след разрешение от майка им

Полицейските управляващи в Барселона са задържали 51-годишен мъж от Гана, обвинен в изнасилването на две девойки - сестри на 6 и 9 години.

По данни на следствието мъжът се е възползвал от обстоятелството, че майката на децата е с психологични отклонения, когато направил закононарушението. Срещу него към този момент е формирано досъдебно произвеждане, в процеса на което е открито, че той е престъпно проявено лице, което е склонявало към проституция малолетни девойки.

По информация на ''El Pais'' закононарушение е било осъществено през юли, а сигналът е бил подаден от посолството на Норвегия, защото двете девойки са били нейни жители. Те са пристигнали да живеят в Испания дружно с майка им преди към две години. Още щом кацнали в Барселона, обвиненият им е предложил да ги настани в неговата квартира, с цел да си обезпечи по този метод непосредствен достъп до децата ѝ, възползвайки се също и от менталното положение на дамата.

Грижите за децата, поради психическото положение на майка им, са били поети от обществените служби в Испания, които от своя страна са ги предали на институциите в Норвегия. Пред тях девойките обяснили, че ''мъжът е дал пари на майка им и тя му разрешила да действа''.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР