Полицейските власти в Барселона и околностите издирват бебе на няколко

...
Полицейските власти в Барселона и околностите издирват бебе на няколко
Коментари Харесай

16-годишен баща захвърли новороденото си в река

Полицейските управляващи в Барселона и покрайнините търсят бебе на няколко дни, което е било захвърлено от 16-годишния му татко в река Бесос, която тече през региона Каталуния.
В издирването на новороденото вземат участие служители на реда, пожарникари, екипи на гражданска отбрана, доброволци, кучета и хеликоптер. Издирвателните дейности са почнали още през вчерашния ден по обяд и траяли до 02:30 след среднощ. Тази заран издирването е било възобновено.
Извършителят на действието - 16-годишният му татко - е признал какво е направил пред неговия татко, който от своя страна незабавно го завел в локалното ръководство, където младежът си признал всичко. По случая е било формирано следствие, а младежът е бил неотложно арестуван. По информация на испанския всекидневник ''La Vanguardia'' младежът е южноамериканец.
Още през вчерашния ден в полицията е бил получен сигнал, че е видян юноша наоколо до реката, който носи куфар, в който ''изглеждало, че има бебешко телце''. Единствената улика, на която проверяващите са се натъкнали към този миг, е точно въпросният куфар, в който разкрили облекла и кръв.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР