Полицейските служители и пристанищните власти в Миконос, които извършват предварителното

...
Полицейските служители и пристанищните власти в Миконос, които извършват предварителното
Коментари Харесай

Трагедията Е Неописуема. Проговори Майката На Трагично Загиналата В Миконос Елена!

Полицейските чиновници и пристанищните управляващи в Миконос, които правят предварителното следствие разпитват близки на починалата Елена за случая.

33-годишната Елена Чимева е умряла от контузия на главата получена при рухване от високо. Една от версиите на полицията е, че се е разхождала по стеснен каменист път и е паднала от височина 3 метра. Работи се обаче и по друга версия, за съществуване на престъпен детайл. Предполага се, че може да е блъсната. От направената аутопсия стана ясно, че няма следи от принуждение по тялото на починалата жена.

Майката на Елена Чимева от Благоевград прибра натрупа й през вчерашния ден. Тя е научила за гибелта на щерка си от нейни приятелки, на които полицията е позвънила от телефона на Елена открит също до натрупа й. От полицията на остров Миконос, потвърдиха, че Елена е непрекъснато пребиваваща на острова, а не туристка, само че отхвърлиха коментар по отношение на какво е работила.

Припомняме, че Елена Чимева е родена на 17 май 1984 година и натрупа и бе открит в скалистия регион Вида на остров Миконос. До натрупа бе открита и чантата с персоналните движимости на починалата с документи за идентичност, банкови карти, както и пари в брой над 1000 евро, няколко щатски $ и телефонна карта от гръцки мобилен оператор WIND. На 10 септември, Елена е обновила фотографията на профила си във фейсбук.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР