„Полицейските обувки не отговарят на съвременните изисквания и нужди на

...
„Полицейските обувки не отговарят на съвременните изисквания и нужди на
Коментари Харесай

Полицаите ни ходят със скъсани кубинки. Слагат си торбички на краката, за да са им сухи

„ Полицейските обувки не дават отговор на актуалните условия и потребности на служителите на реда. Кубинките не подсигуряват чиновниците по този начин, както е нужно да извършват своите отговорности качествено и да пазят популацията в актуалната среда “, заяви Свен Селигер, специалист по профилирани обувки за полицията и армията в Европейски Съюз, който цитира направено изследване, съобщи кореспондент на Novini.bg

Валентин Попов от СФСМВР разясни, че изследването не би трябвало да се приема като опит за борба, а е сигнал за помощ. По тематиката авансово е имало и среща със заместник-министър Стефан Балабанов по тематиката, посочи още той и разясни, че се надява да се подобрят изискванията на труд на служителите на реда.

На работната среща със заместник-министър Стефан Балабанов са предоставени образци и характерности на професионални и профилирани обувки.

84 % от участниците в анкетата, извършена сред чиновници на реда, дават отговор, че не са задоволени от кубинките, които получават. По думите им, те се късат в първите 12 месеца на приложимост, не са комфортни и не са водоустойчиви. Често даже се постанова чиновниците да поставят найлонови торбички на краката си, с цел да бъдат сухи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР