Полицейските действия са извършени от служители на сектор „Противодействие на

...
Полицейските действия са извършени от служители на сектор „Противодействие на
Коментари Харесай

Спипаха незаконни боеприпаси, оръжия и ловни трофеи от адреси в Златица и Пирдоп

Полицейските дейности са осъществени от чиновници на бранш „ Противодействие на престъпната престъпност “ в ОДМВР- София и сътрудниците им от РУ- Пирдоп. Това оповестиха от ОДМВР – София.

Извършени са претърсвания на три частни адреса - два в Златица и един в Пирдоп. На единия, населяван от престъпно проявен и осъждан мъж, са открити 11 патрона друг диаметър, три мобилни радиостанции, въздушна пушка, както и четири лови трофея от сърна, всичките без съответно позволение за притежаването им.

От чиновници на Изпълнителната организация по горите е формиран констативен протокол, а трофеите са разказани и конфискувани по надлежния ред.

В къщата на различен престъпно проявен и осъждан мъж от Златица, криминалистите разкрили и иззели комбинирана пушка с две разнообразни дула.

68- годишен пирдопчанин е арестуван за период до 24 часа, откакто от вкъщи му били конфискувани самоделно изработен военен револвер, късоцевна пушка и 22 патрона. По случаите са формирани досъдебни производства за осъществено закононарушение по член 339, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР