Полицейски участък в Североизточен Париж е затворен от вчера поради

...
Полицейски участък в Североизточен Париж е затворен от вчера поради
Коментари Харесай

Нашествие на бълхи затвори френско полицейско управление

Полицейски сектор в Североизточен Париж е затворен от през вчерашния ден заради настъпление на бълхи или дървеници, които са ухапали голям брой чиновници и са създали изискванията за работа неприемливи, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки изказване на полицейски профсъюз.
"От доста дни чиновниците на сектор 19 (в 19-и регион на Париж) са подложени на настъпление на бълхи, което води до НЕДОПУСТИМИ условия за работа!!! ", се споделя във вчерашно изказване на синдиката. Според него чиновниците са се съветвали с лекари за голям брой ухапвания от инсекти. "Още по-лошо, има заплаха някои от тези паразити да бъдат отнесени в домовете им, заразявайки по този метод фамилиите им ", се предизвестява в изказването.
Макар че ръководството е затворено за външни лица от през вчерашния ден, чиновниците не престават да работят в постройката, акцентира представител на синдиката. Според него към момента не е ясно дали насекомите са бълхи, дървеници или и двете. Ситуацията остава непроменена от три седмици, въпреки че са правени пет опита за премахването им, само че дезинфекцията е била частична. Водещият полицейски профсъюз прикани за затваряне на сектора до цялостната му стерилизация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР