Полицейски служители са задържали мъж, след като са открили в

...
Полицейски служители са задържали мъж, след като са открили в
Коментари Харесай

Спипаха контрабандист с 20 000 къса цигари, тикнаха го в ареста

Полицейски чиновници са задържали мъж, откакто са разкрили в автомобила му 20 000 къса цигари без бандерол, осведомиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Видин.
Полицейските дейности са били подхванати през вчерашния ден при профилирана интервенция, извършена от чиновници на районното ръководство в Белоградчик и сътрудниците им от бранш „ Противодействие на икономическата престъпност “ в регионалната дирекция.
Около 19.30 часа в село Ружинци униформени спрели за инспекция товарен автомобил „ Опел Мовано “ с видинска регистрация. Зад кормилото на немското возило е бил 46-годишен мъж от Белоградчик.
В транспортното средство е пътувала и 45-годишна жена също от Белоградчик. В автомобила чиновниците на реда открили и иззели 500 кутии „ Karelia “ и 500 кутии “Raquel slims “ без български акцизен бандерол.
При последвалото претършуване в парцел в градчето, населяван от мъжа и дамата, криминалисти разкрили и иззели револвер „ Екол “, пушка с дървен приклад и патрон.
От борса за строителни материали в Белоградчик, стопанисвана от мъжа, проверяващите иззели плик с нарязан тютюн без бандерол и към 10 кг обгорели медни проводници.
Случаят е докладван в прокуратурата.
Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР