Полицейски служители са хванали двама пияни шофьори зад волана във

...
Полицейски служители са хванали двама пияни шофьори зад волана във
Коментари Харесай

Предпразнично: Удариха с актове двама, седнали зад волана след солидна почерпка във Врачанско

Полицейски чиновници са хванали двама пияни водачи зад кормилото във Врачанско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Първият е бил хванат през вчерашния ден, в село Веслец. Минути преди 21 часа, униформени спрели за инспекция лек автомобил „ Опел Астра “, ръководен от Р. П. от Враца. Водачът бил тестван за алкохол, като дрегерът отчел над 1.2 промила централизация на алкохол в издишания от него въздух. На нарушителя е формиран акт и ваучър за здравно проучване, като той е отказал да даде кръв за лабораторен разбор. Мъжът не е бил арестуван по здравословни аргументи, прецизират от Министерство на вътрешните работи. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане.
Няколко часа по-късно, в 00.55 часа, на улица в Оряхово, чиновници на реда ревизирали локалния К. А., който бил зад кормилото на „ Опел Вектра “. При последвалата проба за приложимост на алкохол се оказало, че той е протегнал ръка към чашката преди да подкара автомобила си. На мъжа са формирани акт и фиш и е публикуван ваучър за здравно проучване. Той е приел показанията на техническото средство и не е дал кръвна проба.

*Снимката е илюстративна
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР