Полицейски служители от РУ- нови пазар установиха две семейства от

...
Полицейски служители от РУ- нови пазар установиха две семейства от
Коментари Харесай

Две семейства в Шуменско избягаха от карантината си

Полицейски чиновници от РУ- нови пазар откриха две фамилии от града, които не са спазили наложената им от РЗИ 14-дневна карантина, която им била наложена откакто се завърнали от страна с усложнена епидемиологична конюнктура.

Около 15:30 часа през вчерашния ден униформени направили инспекция в жилище на ул. “Цар Освободител “ в града, където трябвало да бъдат 23-годишен мъж, 23-годишната му брачна половинка и двете им деца- едното на година и половина, другото на 4-годишна възраст.

Спипаха петима души, нарушили карантината си в Нови пазар

Цялото семейство напуснало жилището и при извършен диалог по телефона споделили на полицейските чиновници, че са в центъра на града.

Изяснено било, че четиричленната фамилия за повторно нарушава наложената им карантина, оповестиха от ОДМВР-Шумен.

Друго тричленно семейство с наложена до 7 юни карантина също не било открито на посочения от тях адрес. Проверката била осъществена от полицейски чиновници през вчерашния ден следобяд на ул. “Милин камък “ в Нови пазар.

Петима в Шуменско са нарушили наложената им карантина

30-годишен мъж, 27-годишната му брачна половинка и 4-годишното им дете напуснали дома си и при извършен телефон диалог съобщили, че са в Шумен. Образувано са преписки за осъществени закононарушения по член 355 алинея 2 от Наказателен кодекс, материалите по които са докладвани в РП- Шумен.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР