Полицейски служители от РУ-Нови пазар оказали съдействие при връщане на

...
Полицейски служители от РУ-Нови пазар оказали съдействие при връщане на
Коментари Харесай

Жена с благодарствено писмо до кмет и училище заради постъпка на две момичета

 Полицейски чиновници от РУ-Нови пазар оказали подпомагане при връщане на изгубена парична сума. На 5 декември към 20:30 часа жена посетила хранителен магазин на ул. “Цар Осовбодител “ в Нови пазар. След като се прибрала в жилището си открила липса на две банкноти по 50 лв., които не били в портмоне. Жената се върнала в магазина и споделила с охранителя, съобщила за това и в районното ръководство.

Ден по-късно с нея се свързал полицейски чиновник и я извикал за информация. В полицейското ръководство била разпитана в детайли за събитията и изгубената парична сума. Оказало се, че изгубените пари били открити от две девойки на 16 години - Марлин Ясимова и Виктория Райчева, ученички в СУ “Васил Левски “ в града. Те намерили паричната сума и незабавно съобщили на охранителя в комерсиалния обект. Той се свързал с полицията.

Благодарна за благородната постъпка дамата изпратила благодарствено писмо до учебното заведение, в което учат и до кмета на общината.

" Постъпката на Мерлин и Виктория ми връща вярата, че подрастващото потомство е заслужен заместител на нашите родители. Моля да бъдат поощрени и посочени за образец за подражателство измежду останалите възпитаници в учебното заведение “, написа в благодарственото писмо Младенка Стефанова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР