Полицейски служители от Монтана са реагирали светкавично и са задържали

...
Полицейски служители от Монтана са реагирали светкавично и са задържали
Коментари Харесай

Извънредно от МВР! Задържаха крадеца, заплашил с нож двама старци в Монтанско

Полицейски чиновници от Монтана са реагирали стремително и са задържали крадецът, нападнал с нож и ограбил възрастно семейство в село Белотинци. Toва излиза наяве от изключително известие от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Както BulNews.bg заяви, oколо 2 часа тази нощ в дома на 91-годишен дядо и 84-годишната му жена в село Белотинци нахлул млад мъж. Той изискал от старците пари, само че те отказали да му дадат спестяванията си. Тогава бандитът взел намиращ се наоколо нож и почнал да заплашва възрастните хора, че ще ги наръга, като даже посягал с оръжието към тях.
Немощните старци се уплашили и били принудени да дадат дребното си скътани средства на неканения клиент. Той прибрал дадените му 210 лв., ножа, като даже взел сим карта за мобилен телефон, и избягал.
Хората неотложно подали сигнал в полицията и ченгетата почнали търсене на крадецда. След следствие по горещи следи към 10 часа през днешния ден криминалисти задържали 26-годишен от област Видин, престъпно проявен и осъждан. Наложена му е полицейска мярка за задържане за период до 24 часа. Работата по случая продължава в границите на формираното досъдебно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР