Полицейски служители на РУ-Гоце Делчев работят по получено съобщение за

...
Полицейски служители на РУ-Гоце Делчев работят по получено съобщение за
Коментари Харесай

Кражби в Пиринско, ето какво задигнаха...

Полицейски чиновници на РУ-Гоце Делчев работят по получено известие за това, че в обедните часове на 06.04.2022 година от лек автомобил, паркиран на паркинг пред магазин на огромна комерсиална верига в гр. Гоце Делчев е осъществена кражба на мобилен телефон. За случая е известена способената прокуратура.

В РУ-Сандански е обявено за осъществена, от неустановена дата до 05.04.2022 година, кражба на части от селскостопански инвентар /части от лозарски плуг, две помпи за напръскване на тракторни пръскачки, меден похлупак за котел и арматурно желязо на кангали/ от селскостопанска постройка в с. Хърсово, общ. Сандански. Приблизителната стойност на нанесената вреда е към 400 лв.. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

Около 21:20 часа на 06.04.2022 година в спешната лента на Автомагистрала „ Струма “ в региона на с. Левуново, от полицейски чиновници на РУ-Сандански е открит зарязан лек автомобил „ Форд Фокус “ с сложени регистрационни табели, издадени за друго МПС. За случая е известена способената прокуратура. Образувано е досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по чл.345, ал.1 от Наказателен кодекс. Собственикът на автомобила е открит.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР