Полицейски служител, шофирал след употреба на алкохол, е задържан след

...
Полицейски служител, шофирал след употреба на алкохол, е задържан след
Коментари Харесай

След катастрофа задържаха полицай, карал пиян в Кюстендилско

Полицейски чиновник, карал след приложимост на алкохол, е арестуван след злополука в Кюстендилско, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. Няма потърпевши в пътния случай.

Сигналът за произшествието, което е станало в региона на село Горна Гращица, е получен през вчерашния ден следобяд. На място е изпратен екип на Пътна полиция.

Сблъсъкът е бил сред лекия автомобил " Шкода ", ръководен от 49-годишния служител на реда и " Опел ", каран от 71-годишен мъж.  

И двамата водачи са тествани с дрегер за алкохол и опиати. Пробата на по-младия била позитивна за алкохол в издишания въздух - над 1,2 промила. При 71-годишния лидер не се открити нарушавания.

Мъжът, който е чиновник на районно управление (на МВР) - Бобов дол, е карал в извънработно време. Той е арестуван за период до 24 часа, като предстоят плануваните в закона дисциплинарни дейности по отношение на него.

По случая е формирано досъдебно произвеждане. Вероятно през днешния ден по-късно ще бъде повдигнато обвиняване на служителя на Министерство на вътрешните работи, оповестиха за Българска телеграфна агенция от Районната прокуратура в Кюстендил.

да кара измежду приложимост на алкохол на влизане в София. Той бе отведен в 8-о РПУ в София след инспекция от патрул на " Пътна полиция " на Автомагистрала " Тракия ". Автомобилът, който е карал се движил " несъответстващо и по този начин чиновниците на реда се усъмнили, че сътрудника им от ГДБОП е пил преди този момент алкохол. Той е отказал проба с дрегер и бил отведен в районното ръководство.

През миналото денонощие в страната са станали 23 тежки случая на пътя, регистрираха от Министерство на вътрешните работи. Загиналите са двама, а ранените - 27. Само в София са регистрирани 23 леки и две тежки произшествия, при които двама са потърпевши.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР