Полицейски служител от Флорида, САЩ, направи опит да завърже разговор

...
Полицейски служител от Флорида, САЩ, направи опит да завърже разговор
Коментари Харесай

И мечките в САЩ имат респект от полицаите

Полицейски чиновник от Флорида, Съединени американски щати, направи опит да завърже диалог с дива мечка, откакто видя животното да пресича локален път, заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

От шерифската работа на окръг Марион разгласиха видео, документирало срещата сред служителя на реда и любопитната мечка.

Кадрите демонстрират по какъв начин служителят на реда на име Ремингтън отбива патрулния автомобил, откакто вижда появилото се от близката гора животно.

Чува се също по какъв начин служителят на реда споделя на горския жител: " Хей, другар ", до момента в който го следи по какъв начин пресича пътя. Тонът му обаче става по-предпазлив, откакто любопитното животно се връща обратно и доближава към открехнатата странична врата на спряната патрулка.

От Комисията на Флорида за дивата природа означават, че дейностите на полицейския чиновник са непредпазливи и насочат предизвестие към хората да заобикалят непосредственост и очен контакт при поява на мечки.

Въпреки евентуалната заплаха, от полицията дават отговор, че чиновниците ѝ избират сходни срещи, в сравнение с да попадат на голи смутители на реда.

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР