Полицейски патрул чака на Антените край Благоевград, за да съпроводи

...
Полицейски патрул чака на Антените край Благоевград, за да съпроводи
Коментари Харесай

С три банки кръв свестили 6-годишния Марти от Сандански! Полицейски кордон пази линейката

Полицейски патрул чака на Антените край Благоевград, с цел да съпроводи до Сандански реанимобил за 6-годишния Мартин, който бе ударен от автомобил на тротоара пред дома си тази заран, оповестява struma.bg. По-рано през днешния ден момчето бе оперирано в санданската болница, където лекарите отстраниха далака му.

Детето е в тежко положение. Той е с изобилна кръвозагуба, наложило се е да му прелеят три банки кръв и плазма.

В 15.00 часа реанимобила с екипи от лекар-реаниматор и здравна сестра е тръгнал от Пирогов.

Под наблюдението на Районна прокуратура – Сандански се води следствие на пътнотранспортно произшествие, при което по несъобразителност била нанесена тежка телесна щета на дете,
оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.

Водачът на лек автомобил „ Фолксваген “ провокирал пътен случай, при който тежко пострада шестгодишно дете. При втурване по улицата с огромен надолнище, на която по същото време се правили строително-ремонтни работи от „ УВЕКС “ ЕООД, той не се съобразил със възбрана за прекосяване и подхванал маневра с висока скорост. Потегляйки напред, същият по несъобразителност блъснал стоящия наоколо автомобил, след което прегазил намиращото се там дете и блъснал различен автомобил.

Шофьорът на МПС, провокирал пътно-транспортното произшествие, е С.Я. (73 години), неосъждан и няма престъпни прояви. Извършената инспекция с техническо средство за приложимост на алкохол от страна лидера е дала негативен резултат. Понастоящем той е арестуван за период до 24 часа по Закона на Министерство на вътрешните работи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР