Полицейски кучета, които предано служат на обществото, ще празнуват тази

...
Полицейски кучета, които предано служат на обществото, ще празнуват тази
Коментари Харесай

Полицейски кучета влизат в зрелищна акция в Пловдив

Полицейски кучета, които правдиво служат на обществото, ще честват тази неделя в Пловдив. На 24 март от 11 часа на 4-ти километър на Пазарджишко шосе с демонстрации ще бъде маркирана 54-та годишнина от основаването въз основата за развъждане и образование на полицейски служебни кучета към регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив.

Кучетата са неизменима част от спецотряда на МВР-Пловдив. Те се употребяват за разнообразни мероприятия - защита на всеобщи събирани, акции по търсене на изгубени хора, обезвреждане на терористи и претърсвания за опиати, съобщи trafficnews.bg.

По случай празника от 11 до 12 часа вратите на подразделението ще бъдат отворени за всички гости, пред които водачите и техните четириноги питомници ще покажат умения по обща дисциплинираност, осъществяване на разнообразни команди, работа по диря, задържане на извършител, разкриване на опиати и други

След демонстрацията гостите ще могат да прегледат от близко моторните транспортни средства и оборудването, които се употребяват в активността на чиновниците от бранш " Специализирани полицейски сили ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР