Полицейски действия за противодействие на разпространението на наркотици са предприети

...
Полицейски действия за противодействие на разпространението на наркотици са предприети
Коментари Харесай

Бързи производства и арести след полицейски действия за противодействие на разпространението на наркотици

Полицейски дейности за противопоставяне на разпространяването на опиати са подхванати в град Плевен. На кръстовището на улица " Гренадирска " с улица " Васил Априлов " на 19 март към 14 часа е бил тестван 28-годишен. Той непринудено е предал пакетче от станиол с правоъгълна форма и размери 2 см Х 1 см., съдържащо бяло кристалообразно вещество.

Същия ден в 14.15 часа на плевенската улица " Панайот Хитов " чиновници на Второ районно управление (на МВР) - Плевен правят полицейска инспекция на 43-годишен. Мъжът е предал непринудено мини електронна везна и свитък с неправилна форма, съдържащ транспарантен найлонов свитък с приблизителни размери 4.5 см Х 2 см. с бяло кристалообразно вещество.

По техни данни веществото е метаамфетамин / " пико " /. Деянията съставляват закононарушения по чл.354 „ а “, ал.3, т.1 от Наказателен кодекс. Назначени са експертизи. Двамата мъже са арестувани с полицейска мярка за период до 24 часа. Сезирана е Районната прокуратура в Плевен и са формирани бързи полицейски производства.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР