Полицейски час от 17 часа в петък до 5 часа

...
Полицейски час от 17 часа в петък до 5 часа
Коментари Харесай

Полицейски час от днес в 17 часа до понеделник в 5 часа в Сърбия

Полицейски час от 17 часа в петък до 5 часа в понеделник влиза в действие в цяла Сърбия от тази седмица, заяви Танюг.

Първоначалният проект бе полицейският час да е в действие за Белград и Ниш като най-големи огнища на болестта с ковид, само че мярката ще бъде в действие за цяла Сърбия.

От нея ще бъдат изключени пенсионерите, които съгласно най-новото решение ще могат да пазарят в петък от 4 до 7 часа, и земеделците.

Междувременно хърватското председателство на Съвета на Европейски Съюз реши до 15 май да отсрочи всички неофициални срещи и конференции, както и срещата на върха Европейски Съюз - Западни Балкани, планувана на 7 май в Загреб, с цел да ограничи разпространяването на пандемията от COVID-19, съобщи Танюг.

На уеб страницата на хърватското председателство е обявено, че по спогодба с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел възможна нова дата за срещата ще бъде избрана през юни, в случай че обстановката разрешава.

В краен случай, в случай че е невероятно срещата да се реализира физически, Хърватия ще предложи тя да бъде извършена чрез видеоконферентна връзка преди края на хърватското председателство, което изтича на 30 юни.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР