Полицейски акции срещу престъпността са проведени във Врачанско, съобщиха от

...
Полицейски акции срещу престъпността са проведени във Врачанско, съобщиха от
Коментари Харесай

​Полицията ударно следи за нарушения във Врачанско

Полицейски акции против престъпността са извършени във Врачанско, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи.
Вчера за времето от 16 до 24 часа на територията на врачанския квартал „ Дъбника “, село Мраморен и Голямо Пещене, е извършена профилирана полицейска интервенция за определяне на малолетни и малолетни лица в и към нощните увеселителни питейни заведения, инспекции за съществуване на артикули без акцизен бандерол; повишение възприятието за сигурност на гражданите; противопоставяне на битовата престъпност; превантивни ограничения против закононарушения от всевъзможен тип. Проверени са 12 лица, 7 коли и 2 питейни заведения. Установени са 3 нарушавания.
За времето от 9 часа на 12 юни и до 6 часа тази заран е имало акция и в Оряхово. Проверени са 12 автомобила и 18 лица. Констатирани са 13 нарушавания, които са глобени с 10 пътни фиша и с 3 акта за нередовни персонални документи.
Вчера по време на профилирана интервенция по отношение на противозаконна търговия и разпространяване на акцизни артикули без български акцизен бандерол, в частен дом в село Камено пол, полицейските чиновници са намерили и иззели кутии с цигари без български акцизен бандерол. Съставен е акт по Закона за акцизите и данъчните хранилища.
Акция е имало и в Роман, където са тествани са 7 коли и 33-ма души. Констатирани са 4 нарушавания, за които са формирани 1 акт по разпоредба на община Роман, 1 акт по Закона за българските персонални документи и 1 акт по Закона за акцизите и данъчните хранилища. Издадени са 5 предупредителни протокола.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР